Tukikohtamme on v. 1926 rakennettu täystiilitalo, joka toimi kouluna/ala-asteena kevääseen 2007 saakka, jolloin sen ostimme. Rakennus on kokenut täydellisen muodonmuutoksen sisätiloiltaan ja osittain myös ympäristöltään remontoituamme sen kodiksemme - seinien 3-kerroksiseen tiilirakenteeseen ei ole ollut tarvetta puuttua. Tilaa on riittävästi, mahdollisuuksia vielä enemmän.

Pohjanmaan lakeuksilta kurvailemme pitkin & poikin Suomea - ja kauemmaskin - töiden sekä harrastusten mukaan. Hylsyn, Ässän ja Lusmun lajivalikoimaan kuuluu tällä hetkellä vinttikoirien maasto- ja ratajuoksu, agility, rally-toko ja vesipelastus – satunnaisesti myös koiranäyttelyt. Mahdollisuuksien mukaan testaamme myös muita koiraharrastuslajeja ;).

Koiraharrastuslajeissa kuvattuja videoita on nähtävissä You Tube’ssa: jarrux

Työhön liittyvää materiaalia löytyy sivulta http://www.conexx.fi ja
FB’ssä: FBconexx

Eija, Jarkko, Hylsy, Ässä & Lusmu
Orismalantie 274,
61550 Orismala
Finland

gsm: +358 500 565511

Email: ruksilusmu.fi

We live in a former school, built in 1926, which was renovated to be our home in 2007. There is enough space and even more possibilities.

Relatively often we are travelling around Finland (and also further) due to work and hobbies. Our whippets Hylsy, Ässä & Lusmu are training and competing in lure coursing, track racing, agility, rally-obedience and water-rescue – occasionally we also visit show-rings. When possible, we also like to try other hobbies to see if those would be fitting for a whippet ;)

Some videos of our hobbies are also in You Tube: jarrux

Work-related links: http://www.conexx.fi and FBconexx


Copyright © Kipa, 2015. All Rights Reserved.